VT Wonen Huis Collectie

De VT Wonen Collectie straalt rust uit in de slaapkamer met geweven of geborduurde VT Wonen beddengoed als dekbedhoezen, linnen kussens & kussenslopen. Prachtige Vt Wonen kussens van natuurlijke materialen als linnen, vilt en katoen.

Romantische VT Wonen kandelaars & huisparfum brengen sfeer in het huis. VT Wonen tafelkleden combineren prachtig met het VT Wonen keuken servies als borden, kom, broodplank en VT Wonen dienblad.

In de badkamer sla je de VT Wonen badhanddoeken & Hammamdoeken lekker om je heen, trek de VT Wonen badjas aan en geniet van de VT Wonen geurkaarsen. De puimsteen badkamer accessoires maken met de VT Wonen geurstokjes het Zen gevoel compleet!
vt wonen rust

NIEUW Bij VT Wonen
Nieuw zijn de VT Wonen vloeren Loft & Lodge laminaat bij de bouwmarkt Karwei. VT Wonen laminaat vloeren met voelbare houtstructuur en geluidsreductie laag. De VT Wonen vloeren zijn in natuur kleuren als kalk, leem, kiezel en klei. Maar ook VT Wonen Novilon vloeren bij Forbo. VT Wonen behang collectie van Graham Brown is er in drukletters, breisteken, bloemen behang etc. bij de Gamma en later Karwei.

De VT Wonen bed & boxspring collectie slaapt heerlijk op de Simply Pure by Tempur! De VT Wonen collectie is woonmode die lekker leefbaar is.

droomhome_vt_wonen_nieuw_behang_laminaat_novilon_vloeren_tempur_bedden

Kijk voor meer leuk ideeën op http://www.faithinterior.wordpress.com en http://www.vtwonen.nl

Veel liefs.

Faith

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s