ZEN!!

Wie bezig is met de inrichting van het huis of je nu helemaal opnieuw begint of toe bent aan verandering, zou voor inspirerende ideeën eens moeten kijken naar de Aziatische inrichting. Het is een mix van modern en antiek. Maar vooral ook een inrichting die geheel gericht is op relax van lichaam en geest. Niet zelden wordt deze inrichting dan ook wel aangeduid als ‘Zen’

tumblr_mmy0zdjBv41r6y3u1o1_500
Je kan het op verschillende manier toevoegen in je interieur. zoals je hierboven ziet kan je een stukje water aan maken in de kamer. met een houten vlonder der over heen haal je het buiten naar binnen en de rust ook natuurlijk. Dat moeten we niet vergeten dat is het belangrijkste.

Hoofdgedachte achter deze nieuwe Aziatische stijl is dat het huis een ‘feel good’-feeling moet verspreiden. Een gevoel van diepe rust, van relax, maar ook van gemak en (nooit overdadige) luxe. Door met ruimte en licht te werken, wordt een atmosfeer gecreëerd die geheel gericht is op ontspanning, misschien wel uitnodigt tot meditatie. De luxe uitstraling geeft je het idee van een spa of een chique ressort, en zorgt voor een heerlijk gevoel van welzijn.
simmons-ben-interieur-zenzen3
Heb je een drukke baan dan is dit een van de betere opties om tot rust te komen. Door middel van simpele vormen te gebruiken en niet te veel producten in een ruimte te zetten heb je al snel deze sfeer. De materialen, kleuren en de verlichting zijn erg belangrijk. Deze zorgen voor de sfeer.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Het zijn een aantal handige weetjes.

Liefs, xoxo

Faith

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s