Trends van 2013.

De trends van 2013.

Het zal veel aparte kleuren en vormen en prints hebben. Steeds meer gaan voorkomen dat we niet meer naar de fashion mode van het jaar kijken of het jaar wat er aan zit te komen. Er wordt steeds meer gekeken naar de woonbranche. Het is lastig om nu al te kunnen zeggen wat de trends van 2014 worden. Maar die van 2013 zijn wat makkelijker.

Voor de lente/zomer: Dit zijn veel lichte vrolijke kleuren. Het gaat vooral veel om de materialen die gebruikt worden. Meerdere opvallende kleuren met elkaar combineren krijg je ook steeds meer te zien. Zoals turkoois met okergeel. Ook een opvallende kleur die je veel gaat zien is zeegroen. Veel prints zijn ook aanwezig dit jaar. Aziatischeprints, Uilen prints ect. De muren mogen een lekkere knal kleur krijgen maar met de meubels wordt het weer rustiger gehouden. Met wat natuurlijkere kleuren.
saraille_behang_kleurverloop_345x200saraille_blauw_300x200

Bij de ontwerpen van Alexander McQueen kan je ook goed zien dat er in de collectie knallede kleuren gebruikt, maar ook veel gebruik maakt van natuurlijkere kleuren. Ook worden er veel prints toegepast in de collectie. Hier zie je een aantal van jurken van de collectie waar je goed de kleuren en de prints kunt zien.
mcqueen
Voor de herfst/winter: Hou jij van zwart dan is deze winter echt jou winter. Zwart is weer helemaal terug. Maar ook wat we veel te zien zullen krijgen zijn de chique kleuren als paars, groen, oranje en elektrisch blauw. Ook spelen de kleuren goud en zilver een belangrijke rol in je nieuwe interieur voor de winter.
anya_hindmarch21_website_image_rlxl_standarddsc_0061
Dit seizoen zijn we al veel kleuren tegen gekomen in de modecollecties. En dit blijft ook voor de winter periode. De meest voorkomende kleuren zijn: oranje, roze, groen tinten, blauwtinten, honing en caramelkleuren. Naast de effen kleuren komen ook veel prints net als in de lente en de zomer. Bij onder meer Italiaanse designer Fausto Puglisi en Maxime Simoens.
AW13C-EUngaro-embe_2499948a
AW13C-EUngaro-main_2499947a

Maxime_Simoens_2498599a

Wat vinden jullie van deze trend?

Laat me weten!

Liefs Faith.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s