Wit met een accent kleur!

Goeiemorgen allemaal!

Gister heb ik een stuk geschreven over een heel wit interieur, en zou de volgende houden over wit interieur met een kleur accent. Dus zoals beloofd hier komt die.

Eerder heb ik al aangegeven dat het belangrijk is als je een kleur je hele interieur mee wilt doen dat je verschillende soorten materialen gebruikt en dat geldt voor dit eigenlijk het zelfde. De accent kleur die je gebruikt is erg belangrijk dat je die minimaal laat zien. Het speelse kan je dan goed zien en het geeft een stoere uitstraling. Dit keer ook weer een afbeelding erbij waar je kan zien wat ik dus bedoel.

Bij wit maakt het niet echt uit welke kleur je erbij doet. De kleur beige maakt het zacht en lief dat geldt ook voor licht blauw en licht roze. Maar zwart daar in tegen maakt het iets harder en stoerder. Ook leuk en stoer en sfeer vol maar net weer eventjes wat anders.

Het hoeft niet veel te zijn wat je laat zien qua andere kleur die je toepast. Een klein accent is meer dan voldoende. Eigenlijk genoeg. Anders wordt het weer te en dan haal je de rust weer weg uit de kamer.

79ideas_beautiful-dining-roomNog-even-twee-koffers-vinden_1348004010-van-nenewit-interieurwitte-basis-grafische-elementen-interieurzwart wit woonkamer3

Heb je geen geld voor nieuwe kamer, maar net genoeg om een blik verf te kopen. Dat maakt niet uit. Je kan flesjes lantarens lampenvoeten gewoon lik verf geven en je bent klaar. Als de rest van je kamer al wit is.

Zelf vind ik dit een mooie stijl voor een inrichting. Rust en ontspanning is erg belangrijk. Ik ben benieuwd wat jullie van deze stijl vinden!

Veel liefs, Faith

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s