Witte kamer

Wil je rust en ontspanning.. Let dan nu goed op. Veel mensen denk wit op wit dat het niet mooi is, te veel wit. Maar daar in tegen is het echt mooi geeft sfeer en rust en ontspanning. Door verschillende materialen met elkaar te combineren. Ik heb ook een aantal afbeeldingen voor je zodat je goed kunt zien wat ik bedoel. hout op hout is ook erg mooi.. Na ik zal laten zien anders snap je er helemaal niets meer van.
Komt die..

Bijzonder-rek-met-grijs-wit-servies-geeft-een-nostalgische-look-aan_1335707360-van-fluppie77voorbeeld-2White-styling-3wit-slaapkamer-interieur-560x746

Hier kan je het wel goed zien denk ik zo wat ik bedoel met de materialen en gewoon lekker makkelijk in wit houden. De sfeer en rust zie je gelijk en wat betreft de ontspanning die is er zo als je daar loopt, rust.

Als je een drukke baan hebt zou ik als ik jou was een rustige kleur kamer nemen. Deze zou goed kunnen! Gaat al die stress lekker van je af. Beter kan het denk ik niet.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.
let op mijn volgende berichtje want dan laat ik ook witte kamers zien maar dan met een accent kleur erbij! speels stoer en rust!

Liefs, Faith

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s