Salone Internazionale del Mobile in Milan 2013

Milaan de stad van de mode. Iets waar je echt moet zijn geweest. De beurs met ‘nieuwe’ designers. Je komt de gekste dingen tegen. Dat maakt deze beurs zo mooi en apart. De vriendelijkheid en de ontwerpen en stands nodigen je echt uit om een kijkje te nemen in deze prachtige stands.

Elke keer krijg je een nieuwe verrassing.

 Er zijn natuurlijk altijd ontwerpen die er meer uitkomen dan de andere. Daarom is hier een verzameling te zien van de producten.

Wat een ontwerpen en nieuwe ideeen en merken vind je daar zeg,.. aan twee dagen heb je echt niet genoeg om alles te kunnen zien.

Als je er bent moet je zeker bij de “Young Designers” kijken. Daar gaan we nog veel van horen. Die zitten trouwens in hal 24 achteraan. Een daarvan heb ik al laten zien die is van YOY design studio.

Afbeelding

Het schilderij waar je in kan zitten. Maar ook deze vond ik zelf erg leuk. Van Bomipark. De manier waar ze haar ontwerpen heeft gemaakt is apart. Maar of het ook echt handig te gebruiken is voor thuis vraag ik me af… Afbeelding Door het vele ijzer wat is gebruikt kan je weinig met  in dit geval het bureau doen.

Afbeelding

De site is ook leuk om te bekijken.  http://www.bomipark.com

Er komen nog meer aan. Dus hou hem goed in de gaten!

 

Veel liefs.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s